REGELS

Regels voor een rustgevende behandeling

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om misverstanden te voorkomen hebben wij als instituut een aantal regels opgesteld om een bezoek aan ons geheel rustgevend te laten verlopen.

Wij verzoeken u om uw afspraak te annuleren als u de volgende ziekte beelden hebt:

  • Koorts of een koortslip
  • Griep
  • Besmettelijke huidziekten
  • Corona verschijnselen 


Het maken van een afspraak
Voor het maken van afspraak, kunt u bellen. We kunnen helaas niet altijd de telefoon meteen opnemen. Heeft u vragen, dan kunt u onze voicemail inspreken of ons een mail sturen naar info@schoonheidsinstituutcathy.nl. Uiteraard kun u ook een afspraak online maken via www.schoonheidsinstituutcathy.nl


Wees op tijd
Wij vragen u om op tijd (5 minuten voor aanvang) voor uw behandeling aanwezig te zijn. Zo kan een ieder gebruik maken van de tijd die voor hen is gereserveerd.


Te laat komen

Mocht u te laat komen op uw afspraak, dan gaat deze tijd helaas van uw behandelingsduur af. De kosten van de volledige behandeling worden dan wel in rekening gebracht, omdat de tijd voor u is vrij gehouden.

Verhindering of annulering van de afspraak
U kunt de afspraak tot uiterlijk 24 uur voor de behandeling kosteloos verzetten of annuleren. Wanneer u binnen 24 uur voor de behandeling deze annuleert of niet nakomt, dan zullen wij 50% van de gemaakte kosten in rekening brengen. 


Betalings- en parkeermogelijkheden
U kunt bij ons zowel contant als met pin betalen. U kunt rondom ons instituut gratis parkeren.


Klachten of ontevreden?
Wij doen er alles aan om u met een glimlach naar buiten te laten gaan, maar mocht het voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht heeft, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. 


Privacy
De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Schoonheidsinstituut Cathy en worden niet verstrekt aan derden.

Als u gebruikt maakt van onze behandelingen, dan verklaard u akkoord te gaan met onze behandelingsregels.