Schoonheidsinstituut Cathy bestaat nu 18 jaar. Cindy Collée (gespecialiseerd schoonheidsspecialiste) is de eigenaresse samen met Kaylee Ooijen (gespecialieerd schoonheidsspecialiste/pedicure) en Astrid van Es (medisch pedicure) staan zij voor u klaar om één van de gespecialiseerde behandelingen te geven. 

Schoonheidsinstituut Cathy is een leerbedrijf voor de schoonheidsspecialisten/pedicures in opleiding. Wij willen deze leerlingen graag leren hoe het in de praktijk gaat en ze voorbereiden op hoe het in de toekomst gaat. Deze dames zijn gedreven en willen veel leren. Graag vragen wij ook uw begrip, zodat zij mee mogen kijken bij behandelingen.

Bij schoonheidsinstituut Cathy heeft u veel keus in wat betreft de behandelingen. Wij hebben standaard behandelingen, maar daar kan natuurlijk ook wat van afgeweken worden. Zo kunt u, uw eigen behandeling ook samenstellen.

In ons instituut werken wij uitsluitend met 100% natuurlijke producten.

U kunt contact met ons op nemen voor meer informatie of om een afspraak maken via 0168-403005 of mail ons naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Wij hopen u graag een keer bij ons schoonheidsinstituut te mogen verwelkomen. 

 

Van links naar rechts: Astrid, Cindy en Kaylee